CORT_0235 ABAU/2016-2017/CD07/xuño/01
Comisión Delegada 07
Convocatoria de exame Xuño
Tema A gastronomía
Opcións de visualización
Texto: Transcrición completa Versión final estudante Estándar ortográfico Estándar morfolóxico Estándar léxico Estándar semántico Estándar discursivo
Mostrar: Cores Aliñación <pb> <lb>
Anotación: Lema estándar Lema orixinal Clase de palabra (estándar) Tipo de desviación do estándar Fonte da forma non estándar Corrección derivada Conector
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Na actualidade a gastronomía está moi presente nas
nosas vidas, . Agora non só os grandes chefs ou restau
rantes non só se preocupan polo sabeo r e calidade da comida
senon que tamén se preocupan pola apariencia .
Esta ben preocuparse por iso pero realmente é m é máis
importante que a relación prezo - calidade ? Polo visto ,
parece que a resposta a isto é afirmativa ; polo menos
en calida cantidade .
Como todo , a gastronomía tamén ten a súa fase de
moda e mentres sexa así priman unhas cousas sobre
outras pero cando o furosr cese da moda cese o
mundo da hostelería volverá as súas facultades
habituais .
Aínda que en calquer fase momento , máis moda
ou menos moda , o que está claro e que a
calidade se paga . Non é o mesmo mercar unha
hamburguesa en un bo restaurante que en unha linea
hosteleira como por exemplo Mac Donals .
Ante estos fenómenos as causas principais serían
a sobreex plotación deste medio e a ex consumición
en ea umento da comida .
A día de hoxe , abus o ser humano con poder monetario abusa en grandes cantidades dos alimentos .
Cantidades que servirían para persoas que non poden
permitirse estos abusos .
Finalmente , todo volve ao seu lugar , as modas son
pasaxeiras e cíclicas .
Lenda:
Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido
Descargar vista actual como txt