Galnet - WordNet 3.0 do Galego
Pescudas no Galnet
Galego
|
English
Versión:
3.0.29 (última versión)
3.0 (distribución MCR-2016)
MCR
OMWN
XOMWN
BN
PWN
PULO
Inicio
Procurar variantes en
galego
portugués
catalán
vasco
español
inglés
alemán
latín
italiano
francés
chinés simplificado
chinés tradicional
ili-30-07662517-n CILI:
i77188
WordNet Domains:
gastronomy
SUMO Ontology:
Meat+
Top Ontology:
Animal+
Comestible+
Solid+
Substance+
Basic Level Concept:
07653394-n
cut
Epinonyms:
[3]
cut
[3]
cut
|1|
[2]
ili-30-07580782-n
(has_hyperonym)
|1|
[1]
ili-30-07661711-n
(has_hyperonym)
|1|
[0] ili-30-07662517-n
(has_hyperonym)
|1|
Polaridade:
positivo
negativo
SentiWordNet:
0.375
0
ML-SentiCon:
0.5
0
Tempo:
pasado
presente
futuro
atemporal
TempoWordNet:
0.029
0.029
0.029
0.971
Explorar o ámbito terminolóxico en [Termonet]
EN
Variantes
-
bottom_round
Glosa
cut
from the
round
; suitable for
pot roast
Relacións léxico-semánticas no WordNet vía ILI (4) -
Amosar
/
Agochar
gráfico:
Hyperonyms
(has_hyperonym)
07661711-n
:
cut of beef suitable for simmering in liquid in a closed pot
Glosses
(gloss)
07653394-n
:
a piece of meat that has been cut from an animal carcass
Glosses
(gloss)
07661711-n
:
cut of beef suitable for simmering in liquid in a closed pot
Glosses
(gloss)
07662156-n
:
a cut of beef between the rump and the lower leg