Galnet - WordNet 3.0 do Galego
Pescudas no Galnet
Galego
|
English
Versión:
3.0.29 (última versión)
3.0 (distribución MCR-2016)
MCR
OMWN
XOMWN
BN
PWN
PULO
Inicio
Procurar variantes en
galego
portugués
catalán
vasco
español
inglés
alemán
latín
italiano
francés
chinés simplificado
chinés tradicional
ili-30-07662719-n CILI:
i77190
WordNet Domains:
gastronomy
SUMO Ontology:
Meat+
Top Ontology:
Animal+
Comestible+
Solid+
Substance+
Basic Level Concept:
07653394-n
cut
Epinonyms:
[3]
cut
[3]
cut
|1|
[2]
ili-30-07657903-n
(has_hyperonym)
|1|
[1]
ili-30-07658168-n
(has_hyperonym)
|1|
[0] ili-30-07662719-n
(has_hyperonym)
|1|
Polaridade:
positivo
negativo
SentiWordNet:
0
0
ML-SentiCon:
0
0.125
Tempo:
pasado
presente
futuro
atemporal
TempoWordNet:
0
0.175
0.825
0
Explorar o ámbito terminolóxico en [Termonet]
EN
Variantes
-
New_York_strip
-
strip_steak
Glosa
steak
from upper part of the
short
loin
Relacións léxico-semánticas no WordNet vía ILI (4) -
Amosar
/
Agochar
gráfico:
Hyperonyms
(has_hyperonym)
07658168-n
:
a beef steak usually cooked by broiling
Glosses
(gloss)
01436003-a
:
(primarily spatial sense) having little length or lacking in length
Glosses
(gloss)
07657903-n
:
a slice of meat cut from the fleshy part of an animal or large fish
Glosses
(gloss)
07658678-n
:
a cut of meat taken from the side and back of an animal between the ribs and the rump