Galnet - WordNet 3.0 do Galego
Pescudas no Galnet
Galego
|
English
Versión:
3.0.29 (última versión)
3.0 (distribución MCR-2016)
MCR
OMWN
XOMWN
BN
PWN
PULO
Inicio
Procurar variantes en
galego
portugués
catalán
vasco
español
inglés
alemán
latín
italiano
francés
chinés simplificado
chinés tradicional
ili-30-07665844-n CILI:
i77214
WordNet Domains:
gastronomy
SUMO Ontology:
Meat+
Top Ontology:
Animal+
Comestible+
Solid+
Substance+
Basic Level Concept:
07653394-n
cut
Epinonyms:
[2]
cut
[2]
cut
|1|
[1]
ili-30-07580782-n
(has_hyperonym)
|1|
[0] ili-30-07665844-n
(has_hyperonym)
|1|
Polaridade:
positivo
negativo
SentiWordNet:
0.5
0
ML-SentiCon:
0.375
0
Tempo:
pasado
presente
futuro
atemporal
TempoWordNet:
0
0
0
1
Explorar o ámbito terminolóxico en [Termonet]
EN
Variantes
-
roast_veal
-
veal_roast
Glosa
cut of veal
suitable for
roasting
Relacións léxico-semánticas no WordNet vía ILI (5) -
Amosar
/
Agochar
gráfico:
Hyperonyms
(has_hyperonym)
07580782-n
:
a piece of meat roasted or for roasting and of a size for slicing into more than one portion
Hyponyms
(has_hyponym)
07665983-n
:
usually stuffed and roasted
Hyponyms
(has_hyponym)
07666071-n
:
larded veal braised and glazed in its own juices
Glosses
(gloss)
00324560-v
:
cook with dry heat, usually in an oven
Glosses
(gloss)
07665595-n
:
cut of meat from a calf