Galnet - WordNet 3.0 do Galego
Pescudas no Galnet
Galego
|
English
Versión:
3.0.29 (última versión)
3.0 (distribución MCR-2016)
MCR
OMWN
XOMWN
BN
PWN
PULO
Inicio
Procurar variantes en
galego
portugués
catalán
vasco
español
inglés
alemán
latín
italiano
francés
chinés simplificado
chinés tradicional
ili-30-07670328-n CILI:
i77250
WordNet Domains:
gastronomy
SUMO Ontology:
Meat+
Top Ontology:
Animal+
Comestible+
Solid+
Substance+
Basic Level Concept:
07653394-n
cut
Epinonyms:
[3]
cut
[3]
cut
|1|
[2]
ili-30-07668902-n
(has_hyperonym)
|1|
[1]
ili-30-07669891-n
(has_hyperonym)
|1|
[0] ili-30-07670328-n
(has_hyperonym)
|1|
Polaridade:
positivo
negativo
SentiWordNet:
0
0
ML-SentiCon:
0
0
Tempo:
pasado
presente
futuro
atemporal
TempoWordNet:
0
0
0
1
Explorar o ámbito terminolóxico en [Termonet]
CA
Variantes
-
prosciutto
ES
Variantes
-
prosciutto
EN
Variantes
-
prosciutto
Glosa
Italian
salt-cured
ham
usually
sliced
paper thin
DE
Variantes
-
Prsut
-
Pršut
-
Schinken
Relacións léxico-semánticas no WordNet vía ILI (5) -
Amosar
/
Agochar
gráfico:
Hyperonyms
(has_hyperonym)
07669891-n
:
meat cut from the thigh of a hog (usually smoked)
Glosses
(gloss)
00106921-r
:
under normal conditions
Glosses
(gloss)
01073311-a
:
(used especially of meats) preserved in salt
Glosses
(gloss)
02414500-a
:
thin as paper
Glosses
(gloss)
07669891-n
:
meat cut from the thigh of a hog (usually smoked)