Galnet - WordNet 3.0 do Galego
Pescudas no Galnet
Galego
|
English
Versión:
3.0.29 (última versión)
3.0 (distribución MCR-2016)
MCR
OMWN
XOMWN
BN
PWN
PULO
Inicio
Procurar variantes en
galego
portugués
catalán
vasco
español
inglés
alemán
latín
italiano
francés
chinés simplificado
chinés tradicional
ili-30-07671845-n CILI:
i77262
WordNet Domains:
chemistry
SUMO Ontology:
Meat+
Top Ontology:
Liquid+
Living+
Natural+
Substance+
Basic Level Concept:
14864360-n
fat
Epinonyms:
[5]
molecule
[5]
organic_compound
[5]
molecule
|1|
[4]
ili-30-14944888-n
(has_hyperonym)
|1|
[3]
ili-30-14938907-n
(has_hyperonym)
|1|
[2]
ili-30-14864360-n
(has_hyperonym)
|1|
[1]
ili-30-07672135-n
(has_hyperonym)
|1|
[0] ili-30-07671845-n
(has_hyperonym)
|1|
[5]
organic_compound
|1|
[4]
ili-30-14944888-n
(has_hyperonym)
|1|
[3]
ili-30-14938907-n
(has_hyperonym)
|1|
[2]
ili-30-14864360-n
(has_hyperonym)
|1|
[1]
ili-30-07672135-n
(has_hyperonym)
|1|
[0] ili-30-07671845-n
(has_hyperonym)
|1|
Polaridade:
positivo
negativo
SentiWordNet:
0
0
ML-SentiCon:
0
0.125
Tempo:
pasado
presente
futuro
atemporal
TempoWordNet:
0.002
0
0.998
0
Explorar o ámbito terminolóxico en [Termonet]
CA
Variantes
-
llardó
EU
Variantes
-
txintxorta
ES
Variantes
-
chicharro
-
chicharrón
-
gorrón
EN
Variantes
-
cracklings
Glosa
the crisp
residue
left after
lard
has been rendered
FR
Variantes
-
friton
Relacións léxico-semánticas no WordNet vía ILI (3) -
Amosar
/
Agochar
gráfico:
Hyperonyms
(has_hyperonym)
07672135-n
:
oily or greasy matter making up the bulk of fatty tissue in animals and in seeds and other plant tissue
Glosses
(gloss)
07672421-n
:
soft white semisolid fat obtained by rendering the fatty tissue of the hog
Glosses
(gloss)
15004501-n
:
matter that remains after something has been removed