Galnet - WordNet 3.0 do Galego
Pescudas no Galnet
Galego
|
English
Versión:
3.0.29 (última versión)
3.0 (distribución MCR-2016)
MCR
OMWN
XOMWN
BN
PWN
PULO
Inicio
Procurar variantes en
galego
portugués
catalán
vasco
español
inglés
alemán
latín
italiano
francés
chinés simplificado
chinés tradicional
ili-30-07678313-n CILI:
i77306
WordNet Domains:
gastronomy
SUMO Ontology:
Food+
Top Ontology:
Animal+
Comestible+
Solid+
Substance+
Basic Level Concept:
07649854-n
meat
Epinonyms:
[2]
meat
[2]
meat
|1|
[1]
ili-30-07675627-n
(has_hyperonym)
|1|
[0] ili-30-07678313-n
(has_hyperonym)
|1|
Polaridade:
positivo
negativo
SentiWordNet:
0
0
ML-SentiCon:
0
0
Tempo:
pasado
presente
futuro
atemporal
TempoWordNet:
0
0
0
1
Explorar o ámbito terminolóxico en [Termonet]
EN
Variantes
-
souse
Glosa
pork
trimmings
chopped
and
pickled
and
jelled
Relacións léxico-semánticas no WordNet vía ILI (7) -
Amosar
/
Agochar
gráfico:
Hyperonyms
(has_hyperonym)
07675627-n
:
highly seasoned minced meat stuffed in casings
Related
(related_to)
00321801-v
:
cook in a marinade
Glosses
(gloss)
00213223-v
:
preserve in a pickling liquid
Glosses
(gloss)
00359903-n
:
cutting down to the desired size or shape
Glosses
(gloss)
01258091-v
:
cut into pieces
Glosses
(gloss)
02260570-a
:
congealed into jelly; solidified by cooling
Glosses
(gloss)
07668702-n
:
meat from a domestic hog or pig