Galnet - WordNet 3.0 do Galego
Pescudas no Galnet
Galego
|
English
Versión:
3.0.29 (última versión)
3.0 (distribución MCR-2016)
MCR
OMWN
XOMWN
BN
PWN
PULO
Inicio
Procurar variantes en
galego
portugués
catalán
vasco
español
inglés
alemán
latín
italiano
francés
chinés simplificado
chinés tradicional
ili-30-07660590-n CILI:
i77173
WordNet Domains:
gastronomy
SUMO Ontology:
Meat+
Top Ontology:
Animal+
Comestible+
Solid+
Substance+
Basic Level Concept:
07653394-n
cut
Epinonyms:
[4]
cut
[4]
cut
|1|
[3]
ili-30-07657903-n
(has_hyperonym)
|1|
[2]
ili-30-07658168-n
(has_hyperonym)
|1|
[1]
ili-30-07660065-n
(has_hyperonym)
|1|
[0] ili-30-07660590-n
(has_hyperonym)
|1|
Polaridade:
positivo
negativo
SentiWordNet:
0
0
ML-SentiCon:
0
0
Tempo:
pasado
presente
futuro
atemporal
TempoWordNet:
0
0.003
0.997
0
Explorar o ámbito terminolóxico en [Termonet]
ES
Variantes
-
tournedos
-
turnedós
Glosa
espeso bistec cortar de el/la/los/las
EN
Variantes
-
tournedos
['tʊrnədoʊ]
Glosa
thick
steak
cut
from the
beef tenderloin
Relacións léxico-semánticas no WordNet vía ILI (4) -
Amosar
/
Agochar
gráfico:
Hyperonyms
(has_hyperonym)
07660065-n
:
a boneless steak cut from the tenderloin of beef
Glosses
(gloss)
01552519-v
:
separate with or as if with an instrument
Glosses
(gloss)
07657903-n
:
a slice of meat cut from the fleshy part of an animal or large fish
Glosses
(gloss)
07659968-n
:
beef loin muscle