Galnet - WordNet 3.0 do Galego
Pescudas no Galnet
Galego
|
English
Versión:
3.0.29 (última versión)
3.0 (distribución MCR-2016)
MCR
OMWN
XOMWN
BN
PWN
PULO
Inicio
Procurar variantes en
galego
portugués
catalán
vasco
español
inglés
alemán
latín
italiano
francés
chinés simplificado
chinés tradicional
ili-30-07666071-n CILI:
i77216
WordNet Domains:
gastronomy
SUMO Ontology:
Meat+
Top Ontology:
Animal+
Comestible+
Solid+
Substance+
Basic Level Concept:
07653394-n
cut
Epinonyms:
[3]
cut
[3]
cut
|1|
[2]
ili-30-07580782-n
(has_hyperonym)
|1|
[1]
ili-30-07665844-n
(has_hyperonym)
|1|
[0] ili-30-07666071-n
(has_hyperonym)
|1|
Polaridade:
positivo
negativo
SentiWordNet:
0
0
ML-SentiCon:
0
0
Tempo:
pasado
presente
futuro
atemporal
TempoWordNet:
0
0
0
1
Explorar o ámbito terminolóxico en [Termonet]
CA
Variantes
-
fricandó
ES
Variantes
-
fricandó
EN
Variantes
-
fricandeau
Glosa
larded
veal
braised
and glazed in its own
juices
Relacións léxico-semánticas no WordNet vía ILI (5) -
Amosar
/
Agochar
gráfico:
Hyperonyms
(has_hyperonym)
07665844-n
:
cut of veal suitable for roasting
Glosses
(gloss)
00325208-v
:
cook in liquid
Glosses
(gloss)
01679669-v
:
prepare or cook with lard
Glosses
(gloss)
07665308-n
:
meat from a calf
Glosses
(gloss)
07923748-n
:
the liquid part that can be extracted from plant or animal tissue by squeezing or cooking