Galnet - WordNet 3.0 do Galego
Pescudas no Galnet
Galego
|
English
Versión:
3.0.29 (última versión)
3.0 (distribución MCR-2016)
MCR
OMWN
XOMWN
BN
PWN
PULO
Inicio
Procurar variantes en
galego
portugués
catalán
vasco
español
inglés
alemán
latín
italiano
francés
chinés simplificado
chinés tradicional
ili-30-07667480-n CILI:
i77227
WordNet Domains:
gastronomy
SUMO Ontology:
Meat+
Top Ontology:
Animal+
Comestible+
Solid+
Substance+
Basic Level Concept:
07653394-n
cut
Epinonyms:
[2]
cut
[2]
cut
|1|
[1]
ili-30-07667326-n
(has_hyperonym)
|1|
[0] ili-30-07667480-n
(has_hyperonym)
|1|
Polaridade:
positivo
negativo
SentiWordNet:
0
0
ML-SentiCon:
0
0
Tempo:
pasado
presente
futuro
atemporal
TempoWordNet:
0
0
0
1
Explorar o ámbito terminolóxico en [Termonet]
EN
Variantes
-
breast_of_lamb
-
poitrine_d'agneau
Glosa
a
cut of lamb
including the
breastbone
and attached
muscles
dressed as
meat
Relacións léxico-semánticas no WordNet vía ILI (5) -
Amosar
/
Agochar
gráfico:
Hyperonyms
(has_hyperonym)
07667326-n
:
cut of meat from a lamb
Glosses
(gloss)
05281189-n
:
the flat bone that articulates with the clavicles and the first seven pairs of ribs
Glosses
(gloss)
05289297-n
:
one of the contractile organs of the body
Glosses
(gloss)
07649854-n
:
the flesh of animals (including fishes and birds and snails) used as food
Glosses
(gloss)
07667326-n
:
cut of meat from a lamb