CORT_0066
ABAU/2016-2017/CD03/xuño/10
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 03 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía
|
Number of words | 160 |
Number of lemmas | 88 |
Lexical density | 55 |
Number of sentences | 7 |
Average of words per sentence | 22.86 |
Number of words in the longest sentence | 33 |
Number of words in the shortest sentence | 15 |
Number of paragraphs | 3 |
Average of sentences per paragraph | 2.33 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
A actual moda da gastronomía considero que
é un fenómeno que vai seguir existindo durante
moitos máis anos pero que co tempo acabará
desaparecendo.
Na actualidade está de moda probar novos pratos
típicos doutras zonas xeográficas e doutros países.
Ser gastrónomo debe ser un bo traballo xa
to a todo o mundo lle gustaría comer unha un
co novo prato cada día. Ser gastrónomo tamén
tería os seus problemas xa que terías que viaxar
moito e poderías probar pratos que non che
gustasen. A pesar de todo isto creo que sería
unha experiencia moi interesante xa que te
poderías enriquecer do resto de culturas do mundo
volvendote unha persoa con moitos coñecementos
(no mundo da gastronomía)
Espero que esta moda gastronómica perdure durante
os anos xa que beneficia a todo o mundo e é unha
experiencia moi positiva. Algunhas persoas desempeñan
o oficio de gastronomo porque lles gusta a comida,
pero outros o fan por pura diversion e para
vivir unha nova experiencia.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation