CORT_0068
ABAU/2016-2017/CD03/xuño/12
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 03 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía |
Number of words | 180 |
Number of lemmas | 101 |
Lexical density | 56 |
Number of sentences | 7 |
Average of words per sentence | 25.71 |
Number of words in the longest sentence | 38 |
Number of words in the shortest sentence | 10 |
Number of paragraphs | 4 |
Average of sentences per paragraph | 1.75 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Fai uns anos, coa mellora cultural en España e Galiza e coa influencia
doutros países e das súas tradicións, a gastronomía converteuse nun
dos ámbitos que se modernizou e ampliou as súas fronteiras.
Dado que en España e especialmente ena nosa terra sempre houbo
unha riqueza gastronómica e unha variedade de plratos exquisitos,
non é de exstrañar o desenvolvemento e a amplitude internacional
que adquiriu. O turismo, a tendencia dos habitantes a probar novas
cousas e a creación de escolas de hostelería propiciaron á
aparición dunha gran popularidade en torno ao mundo da comida.
Son cada vez máis notables os restaurantes que apostan pola
modernidade, pola creación e experimentación de pratos. Cociñar
convertiuse nunha forma de facer arte, e os grandes chefs están
formándose cada vez máis para superar os seus retos.
A gastronomía foi sempre un feito importante da nosa cultura e
a moda da cociña é como a da roupa, a pesar de inonovar, modificar
e repetir, sempre constituirá un factor clave para aqueles que dis
frutan da degustación. Solo coas opinións e coas críticas pódese me
llorar e avanzar.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation