CORT_0073
ABAU/2016-2017/CD03/xuño/17
Commission | 03 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía
|
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
A cociña na actualidade ten unha popularidade
moi alta provocada pola saturación saturación de
programas de televisión relacionados coa cociña. En
todas as canles teñen un programa o adicado a
cociña, nos que os presentadores xa son prestixiosos
cociñeiros, a saturación é t e é tan grande que ata
hai un programas onde os cociñeiros son os nenos.
Isto é unha moda pasaxeira que rematará
cando os peixes gordos da televisión cansen destes
programas ou cando a xente deixe de velos e xa
non sexan rentables.
Hai rapaces que xa non queren ser futbolistas ou
actores famosos, queren ser cociñeiros e ter unhas
unha, dúas ou tres estrelas "Michelin".
Non creo que est este fenómeno sea un cambio
cultural, penso que é unha desas modas pasaxeiras
de un ou dous anos que terminanos por fartar
a saturación dos programas. A televisión e os
medios de comunicación en xeral normalmente son
os causantes de que prefiramos unha cousa ou outra,
pero se en todas as canles temos programas
de cociña ás horas habituais habituais de
ver a televisión, a xente termina por adaptarse.
Outra causa desta moda é que os tres ou ou
catro cociñeiros están por todos os programas de
actualidade contando o bo que é ser cociñeiro.
As cousas que intentanos vender como a creatividade ,
a fusión dos sabores, quizais queden no olvido cando
a xente volva a lembrar o ben que sab rico
que están os pratos da súa avóa ou a posibilidade
de comer atá fartar nas tabernas tabernas en
vez de esperar anos para comer nun restaurante
e pagando prezos grandes prezos
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation