CORT_0107
ABAU/2016-2017/CD04/xuño/09
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 04 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía |
Number of words | 216 |
Number of lemmas | 116 |
Lexical density | 54 |
Number of sentences | 9 |
Average of words per sentence | 24 |
Number of words in the longest sentence | 48 |
Number of words in the shortest sentence | 13 |
Number of paragraphs | 5 |
Average of sentences per paragraph | 1.8 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Nos últimos anos, a gastronomía e a cociña
foron acadando un maior éxito .
Por unha banda, é necesario destacar que
esta moda é beneficiosa xa que cada vez
son máis os ohomes que se dedican a
esta profesión o que provoca que pouco a
pouco se eliminen comentarios como que "as
mulleres teñen que cociñar xa que é o seu
labor. Ademais, ao poñerse de moda
conséguese que cada vez a máis xente, coma
alimentos saudables. Ho
Hoxe en día, existen numerosos programas
de televisión como "Master Chef Junior" o
que da lugar a un beneficio xa que
os rapaces máis novos empezaron a
saber facer pratos saudables e así,
eliminar ou intentar disminuír a obesidade
infantil.
Por outra banda, resulta gracioso que cada
vez se poña de moda algo tan habitual e
de gran importancia xa que afecta a nosa
saúde. Normalmente, sóese poñer de tendencia
aspectos relacionados coa forma de vestir, entre
outros. Dámoslle máis importancia a ter un Iphone 7
ou unhas aAdidas que a estar san. O que provoca que
esta idea se transmita e os nosos fillos se convirtan en materia
listas.
En conclusión, debemos divulgar aquelas modas
que resulten plenamente beneficiosas, como o
"running" ou mesmo a gastronomía e empezar
a pensar se o que realmente triunfa é o
mellor para o futuro.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation