GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0107

ABAU/2016-2017/CD04/xuño/09

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission04
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words216
Number of lemmas116
Lexical density54
Number of sentences9
Average of words per sentence24
Number of words in the longest sentence48
Number of words in the shortest sentence13
Number of paragraphs5
Average of sentences per paragraph1.8

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nos últimos anos, a gastronomía e a cociña foron acadando un maior éxito .

Por unha banda, é necesario destacar que esta moda é beneficiosa xa que cada vez son máis os ohomes que se dedican a esta profesión o que provoca que pouco a pouco se eliminen comentarios como que "as mulleres teñen que cociñar xa que é o seu labor. Ademais, ao poñerse de moda conséguese que cada vez a máis xente, coma alimentos saudables. Ho

Hoxe en día, existen numerosos programas de televisión como "Master Chef Junior" o que da lugar a un beneficio xa que os rapaces máis novos empezaron a saber facer pratos saudables e así, eliminar ou intentar disminuír a obesidade infantil.

Por outra banda, resulta gracioso que cada vez se poña de moda algo tan habitual e de gran importancia xa que afecta a nosa saúde. Normalmente, sóese poñer de tendencia aspectos relacionados coa forma de vestir, entre outros. Dámoslle máis importancia a ter un Iphone 7 ou unhas aAdidas que a estar san. O que provoca que esta idea se transmita e os nosos fillos se convirtan en materialistas.

En conclusión, debemos divulgar aquelas modas que resulten plenamente beneficiosas, como o "running" ou mesmo a gastronomía e empezar a pensar se o que realmente triunfa é o mellor para o futuro.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation