CORT_0115 ABAU/2016-2017/CD04/xuño/17
Writing year 2017
Student level 2º de Bacharelato
Commission 04
Examination date Xuño
Text type Argumentativo
Subject Lingua e literatura galegas
Topic A gastronomía
Number of words 277
Number of lemmas 119
Lexical density 43
Number of sentences 11
Average of words per sentence 25.18
Number of words in the longest sentence 40
Number of words in the shortest sentence 10
Number of paragraphs 6
Average of sentences per paragraph 1.83
View options
Text: Full transcription Student final version Orthographic standard Morphological standard Grammatical standard Semantic standard Discoursive standard
Show: Colors Formatting <pb> <lb>
Tags: Standard lemma POS tag (standard) POS tag (original) Type of deviation of the standard Source of the non-standard form Derived correction Connector
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Na actualidade a gastronomía acadou moita importancia
debido a que agora a xente innova os pratos e fanos
para que sexan agradables á vista .
As causas deste aumento na importancia da
gastronomía e son diversos . A xente o que quere é
que queden ben feitos , que sexan agradables á vista
e así poder publicar fotos destos . A cantidade é
algo que deixou de importar para darlle
importancia á preparación .
Tamén o que fan é prepar a comida con materias
primas que é algo que lle chama a atención á
xente . Preparalas con vexetais tamén é algo moi de
moda debido a toda esta xente que está en contra
de comer animais ou produtos relacionados cos
animais .
Aínda así , isto non é un traballo fácil porque se
necesitan moitas horas para falar do menú , adecualo
e facer que saia rendible economicamente . E isto é
algo que moita xente non sabe e non se lle da o
valor que ten , xa que a xente pensa que é chegar ,
pedir e comer pero non porque este t para poder
facer isto hai moito tempo detrás .
Tamén chaman aos consumidores mediante produtos
propios dese lugar e comidas típicas que é o que
lle chama a atención aos extranxeiros .
En conclusión , a popularidade da cociña tamén ben
ven dada pola televisión ou polas novas tecnoloxías
porque agora os que teñen importancia saen na televisión
e gañan moitos cartos e isto fai que cada vez haxa
máis xente traballando disto . As novas tecnoloxías como
os telefonos móvb iles tamén teñen que ver porque os
usuarios colgan a comida e o lugar onde é , e á
xente chamalle a atención polo que despois van a ese
restaurante a comer .
Legenda:
Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation