A gastronomía e a cociña supoñen a día de
hoxe un dos sectores máis importantes, sendo tamén
unha das principais demandas dos turistas.
A raiz do crecemento da po súa popularidade é
que, os cando escollemos a donde imos viaxar nas
nosas
O aumento da súa popularidade ten diversas raíces.
Unaha delas pode ser a falta de tempo, pois enormes
cantidades de xente ven necesario comer fóra da casa
posto que os seus traballos lles impiden chegar a
casa e dispoñer do tempo necesario para poñerse
a preparar algo para xantar.
Por outro lado o sector gastronómico é das cousas
que máis chama aos turistas. Un exemplo claro é
a planificación da nosa viaxe, se queremos ir a Italia
non vamos a ver só o Coliseo, tamén queremos
gozar o sabor da pasta, pizzas, e xeados que
alí se fan elaboran. Gran cantidade de xente
ven ás nosas terras para coñecer o marisco galego
ou o lacón con grelos.
O seu éxito non asemella ser algo pasasxeiro
posto que como nos amosan os medios de
comunicación, a gastronomía encóntrase nunha
situación de contínua elaboración.
Polo tanto parece ser que este sector
estase consolidando como un dos máis
imprescindibles. Moitas
Outro dos exemplos
Na sociedade na que nos atopamos é imposible
saír a rúa un domingo e non atoparse con restaurantes
cheos, e porque nón en ausencia de lugares onde
comer tranquilo coa túa familia. Non só aqueles
de comida rápida, que están a desbordar case sempre,
incluso os que triplican prezos prezos impensables fai un
par de anos.
En conclusión, a cociña e gastronomía parece algo
que terá éxito por moito tempo.