GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0142

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/05

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission05
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words148
Number of lemmas95
Lexical density64
Number of sentences7
Average of words per sentence21.14
Number of words in the longest sentence30
Number of words in the shortest sentence17
Number of paragraphs4
Average of sentences per paragraph1.75

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nos nosos días é habitual que un grupo de amigos, unha familia ou unha parella vaian comer nun restaurantes os fins de semana. Podemos ver unha gran oferta gastronómica nunha mesma cidade, cociñados distintos e mesmo comidas tradicionais de lugares lonxanos.

A cociña, é agora entendida case como unha arte, debido a súa costosa elaboración e a trata importancia da boa materia prima. Pero tamén é certo que algúns sectores gastronómicas, dende o meu punto de vista, levan esta a esta elabora esta elaboración demasiado lonxe.

Como todo sector artístico acaban levando ás artes a ao mundo do consumismo e o capitalismo, xa que ofrecen elaboracións cada vez máis sinxelas e menores cun precio moi elevado.

Aínda así, é

Ademais, co xa mencionado antes, de ter preto de nós distintas gastronomías, podemos enriquecer a nosa propia a longo prazo,. algo que dDende o meu punto de vista é a calquera cousa que enriqueza culturalmente é beneficioso para a sociedade.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation