CORT_0142
ABAU/2016-2017/CD05/xuño/05
Commission | 05 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía
|
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Nos nosos días é habitual que un grupo de amigos, unha
familia ou unha parella vaian comer nun restaurantes os fins
de semana. Podemos ver unha gran oferta gastronómica nunha
mesma cidade, cociñados distintos e mesmo comidas tradicio
nais de lugares lonxanos.
A cociña, é agora entendida case como unha arte, debido
a súa costosa elaboración e a trata importancia da boa
materia prima. Pero tamén é certo que algúns sectores gastronó
micas, dende o meu punto de vista, levan esta a esta elabora
esta elaboración demasiado lonxe.
Como todo sector artístico acaban levando ás artes a
ao mundo do consumismo e o capitalismo, xa que
ofrecen elaboracións cada vez máis sinxelas e menores
cun precio moi elevado.
Aínda así, é
Ademais, co xa mencionado antes, de ter preto de nós
distintas gastronomías, podemos enriquecer a nosa propia a
longo prazo,. algo que dDende o meu punto de vista é a
calquera cousa que enriqueza culturalmente é beneficioso
para a sociedade.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation