CORT_0237
ABAU/2016-2017/CD07/xuño/03
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 07 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía |
Number of words | 218 |
Number of lemmas | 86 |
Lexical density | 39 |
Number of sentences | 6 |
Average of words per sentence | 36.33 |
Number of words in the longest sentence | 76 |
Number of words in the shortest sentence | 9 |
Number of paragraphs | 4 |
Average of sentences per paragraph | 1.50 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
A popularidade da gastronomía aumentou considerablemente
estes últimos anos. Isto pode deberse á súa aparición
masiva nos medios de comunicación con programas da
televisión como "Master Chef" e outros tantos. Tamén pode ser pola súa relevancia no ámbito social, xa
que agora non so as mulleres cociñan polo que a cociña e
algo que esta relacionado con todo o mundo, polo que,
se temos en conta este argumento podemos dicir que é
un cambio cultural, ademáis se todo o mundo ten relación
coa cociña esta pasa a ser un tema de interés xeral e
se é un tema de interés xeral acada cada vez máis
popularidade.
Certo é que non todo o mundo cociña pero a cociña non
é, aínda que tamén pode selo en menor medida, algo
lúdico senon unha necesidade, e que esta sexa unha
necesidade fai que a xente, quera ou non, entre en contacto
con ela e a coñeza aumentando a súa popularidade.
Volvendo á súa aparición nos medios de comunicación,
pode ser que esta aparición sexa debido á súa crecente
popularidade e non que a popularidade desta veña dada
pola súa aparicion nos medios de comunicación.
Como conclusión dicir que o cambio é cultural xa que
a cociña non é algo so de mulleres senon algo co que
todos temos que nos relacionar.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation