CORT_0345
ABAU/2016-2017/CD09/xuño/18
Commission | 09 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Hoxe en día a gastronomía ocupa unha luegar moi
importante na sociedade, o que parece soamente un
instinto básico do ser humano convertiuse nunha
especie de arte que estes últimos anos, está gañando
moitos seguidores. Xente que o lle gusta disfrutar á hora
de comer, en vez cando antes era unha necesidade
vital.
Eu penso que unha das causas disto é que a xente
cambiou a súa perspectiva da gastronomía e da comida,
antes a vían como o feito de alimentarse para p
sobrevivir.. o hoxe en día o vemos como marcas identifi
cadora de lugares, (como pode ser a Gastronomía Galega),
e tamén coma unha arte, unha nova maneira de expre
sar as emocións e os sentimentos.
Outra causa sería que ao ca di especializarse de os diferentes
núcleos das poboación e en nunha gastronomía propia
surxe a necesidade da xente de probar cousas novas (
(este pode ser o caso da comida Oriental, ou Arábiga).
Na miña opinión, o tempo que dure esta moda dependerá
da imaxinación e das innovacións que haxa na gastro
nomía posto que coma con todo chega un momento
no que as cousas que sempre siguen igual che cánsante,
aínda que eu penso que sar será un cambio cultural
duradeiro.
En conclusión, eu penso que ó de agora temos que
disfrutar da gastronomía e da cociña, neste caso da nosa,
porque nunca sabremos se pasará rapido esta moda ou
non, polo que de momento deberíiamos dif disfrutala xa que
é popular, e cando algo é popular entre a xente é porque
é bo.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation