CORT_0399
ABAU/2016-2017/CD11/xuño/07
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 11 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía |
Number of words | 203 |
Number of lemmas | 96 |
Lexical density | 47 |
Number of sentences | 10 |
Average of words per sentence | 20.30 |
Number of words in the longest sentence | 29 |
Number of words in the shortest sentence | 8 |
Number of paragraphs | 3 |
Average of sentences per paragraph | 3.33 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Nos últimos anos a gastronomía e a cociña acadaron
moita popularidade. A xente viaxa moito e gústalle
probar platos de moitos países diferentes. Posiblemente
isto poda ser unha moda pasaxeira como moitas outras
pero axuda a coñecer moitas culturas e gustos diferentes
respecto á zoa xeográfica .
O mundo da cociña é un mundo moi interesante a través
do cal podes coñecer moitas culturas, razas, persoas
doutros países e incluso linguas extranxeiras ao
viaxar polo mundo. A causa de que a cociña se esté
expandindo a este nivel posiblemente sexa que a xente
cada día está moi formada e interesase por todos
os ámbitos culturais. Paréceme unha sensación moi
interesante a de probar sabores que nunha antes
degustaras. O máis probable é que moitos dos sabores
non lles gusten á xente xa que cada un está acostumado
ós sabores do seu país.
Paréceme unha moi boa iniciativa noticia que a cociña esté chegando
a tan altos niveis e que cada vez se esté a converter
nun mundo tan complexo e refinado. A cultura debería
seguir crecente de forma semellante. Creo que da coci boa
cociña ningunha persoa se canse e que esta moda vai
ser duradeira e cada vez a xente moito máis esixente
cos pratos.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation