CORT_0432
ABAU/2016-2017/CD12/xuño/07
Commission | 12 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía
|
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Ultimamente a gastronomía acadou moita popularidade, e esto
débese ao gran número de programas que se emiten na
televisión, e nos somos os culpables de que teñan tanta
popularidade, xa que somos os que damos audiencia ao
ver estes programas.
As técnicas que hoxe en día se empregan na cociña son
númerosas e moi diferentes unhas de outras, o que
permite elaborar a partir dun único alimento gran numero
de distintos platos, o que fai que os amantes da
gastronomía síntanse atracción ante estos pratos, co fin
de aprender a preparalos ou simplemente de probalos.
Isto trátase da principio de demanda, ti si ves que algo é
moi solicitado e ten éxito, vas producir máis para conseguir
beneficios, isto é o que sucede na cociña.
Alguén deuse conta de que o xuntar a gastronomía con un show
podería dar lugar ao agrado da xente, e ao ver que esto
funcionaba, todos buscaróon facer o mesmo.
Pero isto como todas as modas rematará, chegara un momento
en que cansaremos de ver sempre o mesmo, de querer comer
un bon chuletón e non un pequeno anaco de alta refinería,
será nese momento cando deixará de ter tanta popularidade
e os programas de cociña xa non serán tan famosos nin
haberá tantos, xa que as persoas cansas deixarán de
atender a esta moda pasaxeira.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation