CORT_0438
ABAU/2016-2017/CD12/xuño/13
Commission | 12 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Na actualidade a cociña acadou popularidade gracias a tecnoloxía e as gañas
de investigar e coñecer mundo da xente. A modernidade é algo que a xente
interésalle moito polo tanto tratan de trasladalo á cociña, o exemplo máis
recente é a impresora 3D con fíos de comida, como o chocolate, tamén valería
o nitróxeno líquido.
O outro motivo é o de ter un pedaciño de outra cidade ou país no teu barrio, isto
débese as gañas de viaxar e as emigracións ou inmigracións.
Ás novas xeracións gústalles moito experimentar e probar cousas novas, o clásico asóciase
con aburrido polo que viaxan a coñecer novas culturas, ás veces interésalles tanto
que absorben os coñecementos e tratan de reproducilos na súa cidade.
Os emigrantes que veñen ao país e non teñen moito futuro deciden mostrar a súa
cultura á xente descoñecedora
Ás veces este afán por querer ser o máis moderno leva a estropear certos pratos
que non precisan melloras ou modificacións, os típicos pratos da abuela, dende o
meu punto de vista.
En conclusión as novas xeracións son cada vez máis partidarias de experimentar e
a eso engadímoslle as novas tecnoloxías e temos pratos que ás veces carecen
de sabor ou teñen exceso deles, mezclas que non deberían son sabrosas. A isto engadí
moslle que normalmente son moi pequenas cantidades a peprezos elevadísimos.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation