CORT_0607
ABAU/2016-2017/CD18/xuño/01
Commission | 18 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
A cociña púxose de moda estes últimos anos debido ao
aumento de creación e emisión de programas relacionados
con este ámbito.
Como tosdos sabemos, as mellores plataformas para a expansión
de información hoxe en día son as redes sociais e a
televisión. Todas as modas de hoxe en día posúen os
seus comezasn nestas plataformas, polo cal resulta relativamente
doado crear unha moda se sabemos como crear
unha boa primeira impresión e saber promocionala.
EIsto é o que estar a pasar noultimamente cos programas
de cociña. Fai dez anos xa había programas con moitas
visitas sobre cociña como por exemplo a "cociña con
Calrlos Arguiñano" ou "crónicas carnívoras", ou un no noso
idioma como é "Larpeiros".
Pero cando se produxo realmente un auxe destes
programas foiproduciuse vai tres anos máis ou menos, co
lanzamento do programa "mMasterchef" por parte da Televisión
Española, o cal tivo un grande número de audiencia e
que posteriormente foi copiado por países arredor de todo
o mundo.
Hoxe en día as vantaxes que teñen estos programas é que
todavía seguen xerando bastante audiencia o cal resulta interesante
de cara as grandes empresas e que indirectamente crea postos
de traballo o cal reforza a economía dun país.
As desvantaxes son que tal e como avanzan os acontecementos
esto só se trata dunha "moda" e que deixará de ser
tan "rentable" nun futuro a corto ou medio prazo.
Na miña opinión estos programas poden chegar a ter algún
fin educativo, máais tamén podemos dicir que non deixa de
ser un concurso o cal provocará que acaben aborrecendo e
se deixen de facer este tipo de programas.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation