CORT_0626
ABAU/2016-2017/CD19/xuño/10
Commission | 19 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Ao longo do tempo, deuse unha situación de melloría
en relación a gastronomía e a cociña en xeral, aínda
que, nos nosos tempos existen cidades, países ou lu
gares onde non se desenvolveu por completo a gastro
nomía por diversas causas como a pobreza que con
leva a unha falta de materiais que dificultan o desen
volvemento desa de esa actividade.
Hoxe en día a gastronomía ou a cociña pódense
considerar como formas de recreo ou "hobby", ou
como forma de traballo como cociñeiro ou gas
trónomo. Ademais de que desenvolveuse unha acti
v carreira universitaria onde se estudan estes
temas
Outro factor que influíu no acadamento de popularida
de do ámbito da cociña, foi a preocupación polo que se
come, e o seu interés na procura dunha mellora do esti
lo de vida e da saúde. O que conlevou a un forte
interés pola cociña e a gastronomía dos diferentes
países e a súa respectiva popularidade.
A Pola contra, aínda que a cociña e a gastronomía
mellorasen co paso de tempo, seguense a dar moi
tas situacións de preparación de comida basura,
ou basura non moí saudable e polo xeral de mala ca
lidade que contrarrestan os efectos da "boa" cociña
e a o calidade ou nivel que se ten da gastronomía
desa zona.
Polo Polo tanto o interéese por acadar un bó nivel de vida e
unha mellora na saúde conlevaron a que se aca
dase un interése pola cociña ou gastrono
mía, ademais da realización dun grado
na universidade ou dedicarse como hobby, xa que non en
todos os países hai un mesmo nivel de popularidade
da gastronomía ou da cociña, nin o establecemento
dunha gastronomía sá ou de calidade, que resulte
moi boa e apetecible.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation