CORT_0724
ABAU/2016-2017/CD21/xuño/15
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 21 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía |
Number of words | 215 |
Number of lemmas | 109 |
Lexical density | 51 |
Number of sentences | 10 |
Average of words per sentence | 21.50 |
Number of words in the longest sentence | 55 |
Number of words in the shortest sentence | 7 |
Number of paragraphs | 3 |
Average of sentences per paragraph | 3.33 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
É verdade que nos últimos anos o tema da gastronomía adquiriu un
auxe importante. As súas causas quizais son debido a que a xente
quere comer comida de alta calidade, cocicnada por profesionais. Pero,
quizáis tamén xsexa por intentar aparentar dunha determinada clase social,
dicindo, fun a comer ao restaurante de cinco x estrellas Michelín. Polo
tanto, dependendo da súa causa , quizáis sexa unha moda pasaxeira
ou un cambio social cultural. Se o auxe da gastronomía é pola necesidade
de comer ben e de calidade, eu diría que é un cambio cultural,
xa que non nos serve calquera cousa, ademáis de que temos a necesidade
de probar cousas novas,. Isto serían un bo avance na gastronomía.
Pero se en realidade é unha moda, pois coa chegada de outra moda nova
esta eliminarase.
O mundo da gastronomía é inmenso, pero eu creo que necesita unha
renovación como están a facer os cociñeiros de esta época, eu penso
que é unha un cambio cultural e me parece fantastico xa que a
diversidade nunca é mala e canta máis diversidade e sobretodo
calidade haxa na cociña pois mellor o pasaremos comendo. Tamén
espero que este salto non se quede así e continue medrando xa
que sería un error estancarse nonde estamos. Polo tanto, que
siga medrando a gastronomía é bo para todos.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation