CORT_0770
ABAU/2016-2017/CD22/xuño/07
Commission | 22 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
A gastronomía e a cociña son vicios para a xente dos nosos
días. O certo que é o tema importa posto que diariamente es
tamos en contacto con ela; ben sexa na casa, no colexio, nalgúns
traballos... A pesar diso é moi aburrido escoitar en todos os la
dos novas sobre a cociña, dende os novos programas da tele
visión referidos á gastronomía, ou incluso, á creación de novas combina
cións de alimentos ou gornicións.
Hai vinte anos a cousa non era así. A gastronomía tiña im
portancia, iso está claro, pero nin punto de comparación coa im
portancia que ten na actualidade. Como pasou de ser un tema de
interese a tema dos nosos días? O problema principal é da tele
visión e dos medios de comunicación pola introdución nas súas cadeas
de programas de cociña ou concursos, como é o caso de "Masterchef".
A xente desconecta e desfruta vendo como compiten dous aspiran
tes a cociñeiros mentres outros valoran os seus pratos. Respecto
o gusto dos demáis pero considero que é unha moda de agora posto
que co tempo deixará de interesar ou simplemente aburrirá.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation