GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0003

ABAU/2016-2017/CD01/xuño/03

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission01
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words202
Number of lemmas102
Lexical density50
Number of sentences6
Average of words per sentence33.67
Number of words in the longest sentence53
Number of words in the shortest sentence21
Number of paragraphs3
Average of sentences per paragraph2

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nos últimos anos a gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade debido principalmente á exposición e difusión dos medios de comunicación.

Os medios de comunicación e as redes sociais xogan un papel determinante, xa que en moitos casos é por onde dan a coñecer novos locais ou restaurantes ademáis de cociñeiros ou chefs. Con relación a isto, a publicidade a través de comentarios ou fotografías compartidas nas redes sociais son un bo escaparate para ofertar o restaurante; normalmente todo o citado anteriormente é difundido por unha ou varias persoas con importancia ou coñecidas socialmente debido a súa traxectoria profesional a cambio de unha remuneración ou compensación económica. En primeiro lugar, creo que nos últimos anos estase a cambiar ou modernizar o camb concepto que ata entón tiñamos da cocina e da gastronomía, e isto débese, como dixen anteriormente, a difusión que se lle está dando á gastronomía. Por outra banda, en canto ao contido e as técnicas empregadas na gastronomía actualmente son completamente distintas as de anos atrás debido principalmente a innovacións técnicas ou tecnolóxicas ademáis do descubrimento de novas fontes de imaxinación.

En conclusión, a gastronomía experimentou grandes cambios e esta viuse axudada pola difusión nos medios de comunicación e nas redes sociais.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT