GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0004

ABAU/2016-2017/CD01/xuño/04

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission01
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words239
Number of lemmas110
Lexical density46
Number of sentences7
Average of words per sentence34.14
Number of words in the longest sentence79
Number of words in the shortest sentence10
Number of paragraphs3
Average of sentences per paragraph2.33

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Como sempre o noso Estado caracterízase polas súas modas pasaxeiras. ou polo seu afán de A última moda no sector estudantil e de traballo ven sendo o cchamado gastronomía. Obviamente, Galiza é un país unha comunidade que se caracteriza pola súa variedade gastronómica o que fai atraer a moitaos extranxeiros o que fixo que este sector económico medrase e poidese optar por máis persoas para os postos de traballo.

Nesta época o que máis saídas ten é un ciclo, como o que se atopa en Santiago de Compostela, para facer ou algunha carreira sobre cociña ou gastronomía., xa que como podemos ver ata o de agora é o sector que máis reduce o paro, xa sexa en Galiza ou en España en xeral, trátase dun sector que atrae a moitos extranxeiros e que se caracteriza por atopar facilmente traballo, xa sexa nun bar de cociñeiro, nun hotel ou nun restaurante.

O problemas máis grave do sector hosteleiro é que é unha moda, xa que nalgún momento deixaremos de recibir extranxeiros ou incluso deixaran de atraer as comidas ou os servizos que se dan. Ademais este tipo de traballos cando mellor funcionan son polo verán iso é outra traba moi importante a hora de elixir este sector. Durante moitos anos Galiza non foi un lugar de atracción turística aínda que nos últimos anos , xa que comezamos o que fixo que comezasen a facerse e a crear máis estudos de hostelería e se comezasen a crear máis postos de traballo neste ámbito.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation