CORT_0033
ABAU/2016-2017/CD02/xuño/08
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 02 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía
|
Number of words | 177 |
Number of lemmas | 93 |
Lexical density | 53 |
Number of sentences | 6 |
Average of words per sentence | 29.50 |
Number of words in the longest sentence | 41 |
Number of words in the shortest sentence | 13 |
Number of paragraphs | 4 |
Average of sentences per paragraph | 1.50 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Nestes últimos anos a gastronomía chegou a alcanzar
tanta fama que hoxe en día é un d todos os traba
llos relacionados con ela son os que máis saída profesional
teñen.
As causas que poideron darlle a esta popularidade
son o desexo de experimentar, o ser humano necesita
probar cousas novas, e hai persoas que deciden xogar
coa cociña para dar a todo aquel que desexe novos
praceres. Ademais dos prezos, é verdade que existe
a alta cociña, aquela a que non todo o mundo pode
aspirar, non obstante cada ve a comida pode darnos
novos sabores sen necesidade de ir a unha das mellores
cociñas.
En canto a esta popularidade, debe ser algo que se
non se vai a quedar, si vai deixar unha gran pegada
durante moitos anos. ao igual que todo
Cando algo nos gusta, quedámosnos con iso durante
o maior tempo que poidamos. A a A comida é necesaria
para a vida humana, xa non é só algo que nos guste
e se xa que temos que alimentarnos, facelo cunha bo
cun bo prato, e que sexa novo e sorprendente fai
que a cociña e a gastronomía sigan ganado popu
laridade.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT