CORT_0067
ABAU/2016-2017/CD03/xuño/11
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 03 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía
|
Number of words | 158 |
Number of lemmas | 85 |
Lexical density | 54 |
Number of sentences | 4 |
Average of words per sentence | 39.5 |
Number of words in the longest sentence | 56 |
Number of words in the shortest sentence | 26 |
Number of paragraphs | 2 |
Average of sentences per paragraph | 2 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Nos últimos anos o tema da cociña púxose de
moda xa que apareceron a través da televisión
programas e concursos onde o que cociña mellor gana,
e estos programas tiveron moita audiencia, xa
que non só transmite competencia entre os concursantes
senón que tamén aprendes a cociñar.
A idea de que aprender a cociñar ou ser gastronómico
impulsa a creatividade da xente, especialmente dos
máis mozos que cada vez son máis os que aprenden
a cociñar pronto. É probable que na sociedade
actual o que esta de moda agora deixe de estalo
nuns anos, xa que vivimos nunha sociedade de
cambios moi rápidos. O máis seguro e que os
programas relacionados coa cociña reemplacense por
outros que a sociedade gústelle máis; pero o cociñar
día a día nunca vai desaparecer xa que iso non
é unha moda senón unha necesidade, ao igual
cos gastrónomos que son fundamentais para facer
unha crítica con valor sobre os pratos doutra
xente.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT