GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0070

ABAU/2016-2017/CD03/xuño/14

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission03
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words181
Number of lemmas98
Lexical density54
Number of sentences6
Average of words per sentence30.17
Number of words in the longest sentence57
Number of words in the shortest sentence11
Number of paragraphs2
Average of sentences per paragraph3

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

A gastronomia galega nas últimas décadas incrementou moitísimo a súa produción. As causas principais dende o meu punto de vista é o gran nivel de turismo nas nosas cidades. Galicia goza dunha comida que ós estranxeiros chámalles a atención, polo que se decide explotar ese forte e ofertar unha ampla gama de productos. Isto non pasa en Galicia, no resto do mundo hai moitísima comida exótica que a xente ten ansia de probar aínda que teña unha pinta asquerosa. que é verdade que moitas veces certos alimentos chaman a atención por moda, porque todo o mundo fala deles e todo o mundo probounos, máis moitos deles seguramente xurdiron da fama e hoxe en día son a comida máis típica ou unha delas.

Penso que a todo o mundo gústalle a comida polo que tanto as innovacións como 'o de sempre' debe ser probado por todos, aínda que que me parece un pouco absurdo o feito de que un alimento sexa unha moda, xa que debería ser vista de igual forma que o resto, a función é a mesma.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation