CORT_0070
ABAU/2016-2017/CD03/xuño/14
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 03 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía
|
Number of words | 181 |
Number of lemmas | 98 |
Lexical density | 54 |
Number of sentences | 6 |
Average of words per sentence | 30.17 |
Number of words in the longest sentence | 57 |
Number of words in the shortest sentence | 11 |
Number of paragraphs | 2 |
Average of sentences per paragraph | 3 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
A gastronomia galega nas últimas décadas incrementou moitísimo a súa produción. As
causas principais dende o meu punto de vista é o gran nivel de turismo nas nosas
cidades. Galicia goza dunha comida que ós estranxeiros chámalles a atención, polo
que se decide explotar ese forte e ofertar unha ampla gama de productos. Isto
non só pasa en Galicia, no resto do mundo hai moitísima comida exótica que
a xente ten ansia de probar aínda que teña unha pinta asquerosa. Sí que é ver
dade que moitas veces certos alimentos chaman a atención por moda, porque
todo o mundo fala deles e todo o mundo probounos, máis moitos deles segura
mente xurdiron da fama e hoxe en día son a comida máis típica ou unha delas.
Penso que a todo o mundo gústalle a comida polo que tanto as innovacións
como 'o de sempre' debe ser probado por todos, aínda que sí que me parece
un pouco absurdo o feito de que un alimento sexa unha moda, xa que debería
ser vista de igual forma que o resto, a función é a mesma.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation