GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0160

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/23

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission05
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words137
Number of lemmas83
Lexical density61
Number of sentences5
Average of words per sentence27.40
Number of words in the longest sentence36
Number of words in the shortest sentence19
Number of paragraphs3
Average of sentences per paragraph1.67

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

O pulo que acadou a gastronomía e a cociña nos últimos anos é un fenómeno que se pode relacionar coa costume, cada vez máis popular entre a poboación, de saír a cear ou ir comer fóra.

Anos anteriores este feito era algo excepcional xa que non había tantos medios como para poder permitirse este luxo mais agora é algo que se está a poñer de moda. Ben sexa por motivos de traballo, xa que nalgúns casos resulta máis cómodo, ou ben sexa com unha actividade no tempo de lecer, comer fóra do domicilio habitual faise máis a miúdo. Este feito leva consigo o carácter crítico aumento do carácter crítico destas persoas ante o plato que se lles pon diante.

Con todo sempre haberá unha parte da cociña máis luxosa que non todo o mundo poderá permitirse e outra máis adsequible.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT