GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0332

ABAU/2016-2017/CD09/xuño/05

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission09
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words250
Number of lemmas124
Lexical density50
Number of sentences4
Average of words per sentence62.50
Number of words in the longest sentence99
Number of words in the shortest sentence44
Number of paragraphs3
Average of sentences per paragraph1.33

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nos ultimos anos, tanto a gastronomía coma a cociña alcanzaron unha grande popularidade entre os consumidores, isto ten varios isto está influenciado por varios factores, entre estes poderiamos ver unha nova volta a cociña máis tradicional e un lixeiro afastamento da cociña deconstructivista e experimental, ainda que claro está que esta segue a facerse, tamén esta o factor económico, xa que as familias teñen un pouco máis de diñeiro e poden permitirse ir a comer fora de cando en vez, tamén os programas de cociña, cada vez máis en auxe, axudan a este crecemento, aínda que neste caso a axuda e recíproca.

persoalmente, non creo que ista sexa unha moda pasaxeira, xa que a comida é algo vital para nós, e tes xuntas unha necesidade, vai aparecer alguén que a cubra, e se a eiso sumámoslle o factor de que danos a comida feita e nin temos que recoller, e un gran negocio,. A cociña tamén pode ser unha arte, xa que coma calquera outro ámbito sufriu moita evolución, o meu punto de vista pode diferir , pero tamén teño unha visión máis cercana, xa que o meu irmán traballa e estudou [e tamén traballa] no mundo hostelero e da restauración, o cal, como xa dixen, permiteme ter este tipo de visión.

Para finalizar, comentar como a cociña, a pesares de ter sufrido mellores ou peores épocas, pero sempre estivo ahí, e por eisto que non qcreo que sexa unha simple moda e é algo que xa estaba e seguirá estando no noso mundo por moito tempo.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation