CORT_0376
ABAU/2016-2017/CD10/xuño/07
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 10 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía
|
Number of words | 150 |
Number of lemmas | 75 |
Lexical density | 50 |
Number of sentences | 8 |
Average of words per sentence | 18.75 |
Number of words in the longest sentence | 32 |
Number of words in the shortest sentence | 10 |
Number of paragraphs | 3 |
Average of sentences per paragraph | 2.67 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Nos últimos anos a gastronomía e a cociña
acadaron moita popularidade, xa que pasaron a ser
temas que prácticamente lle interesan a todo o
mundo. Antes, a cociña era un tema que pasaba
desapercibido na sociedade e agora non.
Na miña opinión, unha das causas de esta popu
laridade repentina pode ser a cantidade de programas
televisivos de cociña que dan na televisión
últimamente. Son programas que en pouco tempo
acadaron moita audiencia e todo o mundo se
interesou por eles. Per Parece que de repente a
todo o mundo lle gusta cociñar.
Por outra banda, o tema da gastronomía supón
unha gran importancia no noso país, e espe
cialmente en Galicia. Somos unha comunidade
cunha excelente gastronomía e cociña e creo
que é unha cousa que todos deberiamos cuidar xa
que é un dos grandes motivos polos que Galicia
ten un atractivo turístico. É un recurso
moi beneficioso para toda a nosa sociedade.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT