GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0376

ABAU/2016-2017/CD10/xuño/07

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission10
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words150
Number of lemmas75
Lexical density50
Number of sentences8
Average of words per sentence18.75
Number of words in the longest sentence32
Number of words in the shortest sentence10
Number of paragraphs3
Average of sentences per paragraph2.67

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nos últimos anos a gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade, xa que pasaron a ser temas que prácticamente lle interesan a todo o mundo. Antes, a cociña era un tema que pasaba desapercibido na sociedade e agora non.

Na miña opinión, unha das causas de esta popularidade repentina pode ser a cantidade de programas televisivos de cociña que dan na televisión últimamente. Son programas que en pouco tempo acadaron moita audiencia e todo o mundo se interesou por eles. Per Parece que de repente a todo o mundo lle gusta cociñar.

Por outra banda, o tema da gastronomía supón unha gran importancia no noso país, e especialmente en Galicia. Somos unha comunidade cunha excelente gastronomía e cociña e creo que é unha cousa que todos deberiamos cuidar xa que é un dos grandes motivos polos que Galicia ten un atractivo turístico. É un recurso moi beneficioso para toda a nosa sociedade.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT