CORT_0406 ABAU/2016-2017/CD11/xuño/14
Writing year 2017
Student level 2º de Bacharelato
Commission 11
Examination date Xuño
Text type Argumentativo
Subject Lingua e literatura galegas
Topic A gastronomía
Number of words 238
Number of lemmas 114
Lexical density 48
Number of sentences 10
Average of words per sentence 23.80
Number of words in the longest sentence 34
Number of words in the shortest sentence 15
Number of paragraphs 4
Average of sentences per paragraph 2.50
View options
Text: Full transcription Student final version Orthographic standard Morphological standard Lexical standard Grammatical standard Semantic standard Discoursive standard
Show: Colors Formatting <pb> <lb>
Tags: Standard lemma Original lemma POS tag (standard) Type of deviation of the standard Source of the non-standard form Derived correction Connector
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
O auxe da cociña
A razón dos últimos anos a cociña gañou moita fama ,
así como protagonismo e adeptos . Moita xente que antes a
ignoraba , hoxe en día preocupase tanto polo proceso de
elaboración , como pola cata proba da o s pratos . A Personalmente
foi un campo que sempre me gusto , e é moi visible a
súa popularización e o interese mostrado sobre ela .
Dende fai moito tempo , a sociedade móvese por modas e estou
de acordo que hai moita xente que só mostra interés por
iso . Pero tamén é certo , que hai moita outra xente que si
que sinte interese de verdade , e mesmo paixón . Coñezo moita
xente que está orientando os seus estudos cara este campo , mostra
clara do interese e intención de impoñer este mundo na súa
vida .
Entre as causas deste auxe , personalmente penso que ten moito
que ver , que é un mundo que se abriu á sociedade , deuse
a coñecer por dentro , todo o proceso . As revistas e os programas
de te as canles de televisión , é un tema que teñen moi presente
nos seus contidos ou programación ; xa sexa como medio de
divulgación , ou pola contra , con intención de aumentar a
audiencia .
Con todo , xa sexa por moda ou por pasión e intención de
vocación , é notable o auxe e fama gañado por este
campo nos últimos anos . Posiblemente , consecuencia de darse
a coñecer ao mundo , pero sexa como sexa está presente
en moitos ámbitos e con moita forza para seguir aumentando
a fama .
Legenda:
Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation