GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0407

ABAU/2016-2017/CD11/xuño/15

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission11
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words196
Number of lemmas109
Lexical density56
Number of sentences7
Average of words per sentence28
Number of words in the longest sentence56
Number of words in the shortest sentence14
Number of paragraphs6
Average of sentences per paragraph1.17

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

A gastronomoaía e a cociña alcanzaron o seu momento de auxe no século XXI grazas, en parte, a súa modernización dela el de

Aínda que haixa xente que renege da cociña moderna porque consideren que son pratos cunha porción pequena ou que estean acostumados a cociña tradicional, hai que admitir o cambio da cociña e a gastronomía nos últimos anos.

Pasou de ser un acto cotidiá p empregado na casa a ser algo premiado por institucións mundiais e incluso protagonista de programas de televisión como "Masterchef" no que varios conscur concursantes comezan nunha competición e tratan de mellor facer o mellor prato en cada fase ata levarse un premio de diñeiro ou outra cosa como un curso en cociña.

A nivel educativo tamén avanzou xa que agora é posible en campos como os grados medios e superiores que sustitúen aos ao bacharel e á universidade.

As redes sociais e os medios axudarona nisto como liña propulsora impulsora frente a todalas todolos públicaos. Ata as cadeas de televisión onde xa contan con numerosa audiencia., ao ao igual que as revistas.

Polo tanto, a cociña e gastronomía moderna débese considerar unha nova arte xa que hai pratos elaborados nos que os adornos e a parte artística son realmente destacables.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT