GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0439

ABAU/2016-2017/CD12/xuño/14

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission12
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words230
Number of lemmas99
Lexical density43
Number of sentences13
Average of words per sentence17.69
Number of words in the longest sentence28
Number of words in the shortest sentence13
Number of paragraphs3
Average of sentences per paragraph4.33

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

No En pleno século XXI houbo moitas cousas que acadaron moita importancia como as tecnoloxías, pero tamén o mundo da cociña. A verdade é que cada vez hai máis xente metida neste mundo e con interese para aprender.

Anos atrás, non fai moitos, a cociña era algo reservado para as mulleres, unha tarefa máis das moitas outras que tiñan e simplemente tiña a utilidade de dar alimentar. Pero na actualidade o campo da cociña foi mellorando e cadea vez de maneira máis rápida. Homes e mulleres, os dous sexos interesados na cociña, buscando novos sabores , texturas. Non creo que sexa unha moda nin unha tontería, xa que o que creo é que o campo gastronómico é un campo moi amplo e moi interesante. A xente di que somos o que comemos e en parte é verdade. É moi importante saber o que estamos comendo e como o estamos comendo e o mundo da gastronomía preocúpase tamén diso,. de estud Son cada vez máis gastro os cociñeiros q os que buscan un ingredi nun ingredientes, millóns de utilidades. A súa desvalorización paréceme algo moi ignorantes por todos aqueles que o fagan. A xente busca novos espazos para investigar e ese é un campo interesante.

En conclusión o mundo da cociña é un mundo que aínda se descubriu ahora debido a curiosidade da xente. Sempre foi un espazo reservado para as mulleres no que agora participan tanto homes coma mulleres.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT