GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0441

ABAU/2016-2017/CD12/xuño/16

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission12
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words249
Number of lemmas133
Lexical density53
Number of sentences8
Average of words per sentence31.13
Number of words in the longest sentence66
Number of words in the shortest sentence19
Number of paragraphs5
Average of sentences per paragraph1.60

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

O m

Hoxe en día, o mundo da gastronomía está en auxe. Cada vez son máis A diferenza doutras anos épocas, onde a comida simplementae era un modo de satisfacer as necesidades básicas, hoxe atopámonos cunha car actividade para a que cada vez cun profundo estudo,. na que

Cada vez son máis os rapaces que inician os seus estudos nesta nova aventura na que o obxectivo non está en saver cociñar un simple prato con grelos, como no fragmento de Fran Alonso; senón de coñocer todas as variedades dun que un simple alimento coas que podemos elaborar unha deliciosa comida, sen necesidade de abundantes productos.

Alg Unha das causas que poden puideron poñer en marcha este ciclo puido ser o afán de renovación. Nun principio Pasamos da comida rápida á moderna:,, aquí o import considerada por algúns coma unha simple moda, xa que se ofr convencidos da incoherencia de servir un prato cunha cantidade de comida moi escasa en os e pagando uns prezos que nosn son proporcionais á a dita cantidade.

cCuestión de moda ou non, é certo que acadou unha popularizante gran popularidade, ata o punto de seren ofreceridos grandes recoñecementos aos cheffs.

Vivimos A cultura galega

Un dos moitos rasgos que caracterizan a nosa cultura galega é a gastronomía, sendo un dos focos principais do turismo, ademais das zonas costeiras., Ppolo que esta nova moda contribúe benefícianos en gran medida, de maneira que deberíamos exprimir dar expremilo ao máximo., pa creando máis Escolas ou Ciclos onde a xente nova, principalmente, tomase consciencia da dificultade que pode ter a elaboración dun prato de grelos ou un cocido. Non se trata de ser "simples traficantes de comida" senón de ex facer que o noso padal sexa de explorar infinidade de sabores distintos.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation