GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0474

ABAU/2016-2017/CD13/xuño/09

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission13
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words174
Number of lemmas97
Lexical density56
Number of sentences9
Average of words per sentence19.33
Number of words in the longest sentence35
Number of words in the shortest sentence8
Number of paragraphs3
Average of sentences per paragraph3

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nos últimos anos houbo un movemento maior interese pola gastronomía e a cociña. Unha das caousas que poderíamos citar é o uso desta como método de socia socialización. A xente está acostumada no día de hoxe a saír cear unha día a semana co fin de relaxarse entre amigos. Indiscutiblemente a cociña moderna atravesa a día de hoxe unha fase de innovación máis dende o meu punto de vista aínda que que é certo que están a mudar cousas, este fenómeno paréceme temporal. É certo que están a mudar cousas como xa dixen, creo que a exise exsixencia do cliente é moito maior nestes anos que hai 15 ou 20.

Non obstante creo penso que estamos ante algo temporal. No día mundo no que vivimos lánzase ao mercado todos os días productos novos e case sempre se esgotan moi pronto. Máais debido a este mundo actualizado as cousas non quedan as cousas mudan cando sae ao mercado algo mais llamativo ou rompedor.

Con todo isto a única dúbida é canto saber canto tempo lle queda a esta nova moda.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation