GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0006

ABAU/2016-2017/CD01/xuño/06

Commission01
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

A gastronomía e a cociña levan un tempo sendo moi populares, con moitos programas televisi televisivos e libros dedicados ao tema, convertíndose nun fenómeno a nivel mundial.

Unha das principais causas disto é a percepción da comida que temos hoxe en día. Moita xente ve agora a comida coma unha forma de pracer máis que de nutrición., desta Desta forma atopas moita xente que prefire o sabor do alimento por enriba do seu balance e efecto para a saude. Dito esto, e remontando a vista anos atrás, pola traxectoria que leva áa industria gastronómica, non ten pinta de que isto vaia a cambiar, e menos a curto prazo, polo que non diría que sexa algo pasaxeiro,. En cambio, todo o mundo do espectáculo arredor do tema, . Isto é débese debido a que non da a saídas moi orixinais, limitándoo a dous programas de concursos de cociña e pouco máis, do que a xente terminará aburrida canto menos co tempo.

De esta maneira poderiamos concluir que a alim está na túa decisión utilizar comer por pracer, ou por necesidade. De todas maneiras sempre podes intentar ter un balance entre as dúas dúas , ou non, xa que o natural non é sempre o mellor.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation