CORT_0076 ABAU/2016-2017/CD03/xuño/20
Commission 03
Examination date Xuño
Topic A gastronomía
View options
Text: Full transcription Student final version Orthographic standard Morphological standard Lexical standard Grammatical standard Semantic standard Discoursive standard
Show: Colors Formatting <pb> <lb>
Tags: Standard lemma Original lemma POS tag (standard) Type of deviation of the standard Source of the non-standard form Derived correction Connector
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Cada vez son máis as novidades que nos chegan a
diario e que falan sobre tipos de comidas , dietas ou ,
cada vez máis en aumento , sobre a cociña moderna
e apertura de novos restaurantes con esas concepcións .
Por unha parte este exito ou popularidade que está obtendo
hoxe en día a gastronomía e debido só á cociña de
ahora . Esto trae consecuencias no sentido de que cada
vez a xente , sobre todo os que son moi exquisitos ,
deixa de lado o tradicional , o que nos mantivo durante
todos estes anos , polas novas técnicas que apareceron
recentemente . Eu son dos que pensan que é mellor un bo
plato de comida , que estea ben preparado , que unha mínima
cantidade con mil técnicas .
Por outra parte , o avance e desenvolvemento de este novo
tipo , leva consigo a modernización das cousas , a parte
de que suele ser unha comida saludable , que nunca
ven mal . Estas novas técnicas e metodos no
tratamento dos alimentos xera moi bos resultados
á par que impresionantes . Non parece un plato
de comida , mais cando o tes diante e o probas
daste de conta de que vale a pena . A multitude de
sabores e de texturas engadidas é alucinante , e por
suposto , aprobo tamén ese tipo de manxar .
En conclusión penso que o avance nunca ven mal pero
que non deberíamos deixar nunca de lado a tr adición ,
o típico de cada zona , sexa saludable o sin selo tanto .
Legenda:
Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido
Download current view as TXT