CORT_0103
ABAU/2016-2017/CD04/xuño/05
Commission | 04 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía
|
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Baixo o meu punto de vista, a gastronomía de cada rexión é o seu
signo máis significativo e un gran atractivo turístico. Esto último, o
atractivo turístico, creo que é unha das grandes razóns polas que o
mundo gastronómico cobrou tanta importancia ao longo destes úl
timos anos. Na miña opinión, a gastronomía está a ser utilizada
como un reclamo turístico, como podería ser un monumento ou
unha praia, e así atraer turistas. Podemos ver este feito en luga
res como Italia, China e incluso España.
Outra das razóns fundamentais polas que creo que a gastronomía aca
dou tanta popularidade, é que esta actividade comezou a considerar-
un xeito máis de expresarse artísticamente e comezou a obter reco
ñecemento, tanto a nivel individual como a nivel de certames e in
cluso concursos de cociña televisados, pois eu creo que iso lle dou visi
bilidade a un sector que non estaba moi recoñecido e fixo que a
sociedade comezara a interesarse por ela. Outro factor que baixo o meu criterio axudou a que ésta se popula
rizase foron as novas tecnoloxías e, sobre todo, as redes sociais,
pois se ti segues a algún famoso ou influencer comer nalgún restauran
te ou un plato concreto, ti tamén querrás facelo, polo que esto é
unha forma máis de darlle visibilidade . Aínda así, con isto non es
tou a dicir que sexa unha moda pasaxeira, senón que creo que perdurará
e seguirá avanzando e desenvolvendo novas técnicas.
Por ese repentino xurdimento de interes, é polo que a gastronomía acadou
tanta popularidade, visibilización e desenvolvemento, pois ao fin e ao ca
bo, non deixa de ser unha forma máis de expresarse.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation