CORT_0108
ABAU/2016-2017/CD04/xuño/10
Commission | 04 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía
|
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
A gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade
nos últimos anos debido a que a xente estase intere
sando cada vez máis niso. Na miña opinión, a xente
antes non se interesaba tanto debido a que alta
cociña era máis cara, polo que só unha parte da
poboación podía acceder a ela. Agora tamén hai
restaurantes caros, só que hai moitos máis que
son máis asequibles para todo o mundo.
Na sociedade actual, na que están moi de moda
as dietas, que adoitan estar ligadas a facer
deporte, a xente pon máis interese e infórmase
cada vez máis con respecto a ese tema.
Por outra banda, os restaurantes de comida rápida
seguen a abrir cada vez máis, xa que xente como
os turistas nunha cidade, acoden a eles para aforrar
se cartos.
Dende o meu punto de vista, nun futuro os restau
rantes de comida rápida van a seguir abertos, polas
razón que dixen antes, e porque nun caso de emer
xencia é o máis asequible, pero, á súa vez,
a xente vai continuar coas dietas
xa que hoxe en día, nos restaurantes podes acce
der a comida deste estilo, feito que facilita
moitas cousas.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT