CORT_0140
ABAU/2016-2017/CD05/xuño/03
Commission | 05 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Neste Este texto de Fran Alonso é un fragmento narrativo publicado
en Dorna 27. No que o tema fundamental é o enfado que colle
o gastrónomo cando come, a comida alimentos en mal estado.
Na actualidade a cociña esta adquirindo moita popularidade e iso se debe
a divulgación que se estan a facer nos medios.
Un dos programas con máis éxito na actualidade é master chef, o
cal consiste en que varias un conxunto persoas descoñecidas van cociñando unha serie
de pratos mandados por uns xueces, eos superando millores pratos pasan
a seguinte ronda e o final só gaña a un e será famoso.
Ademais distes programas de televisión tamen se esta popularizando
debido as nume numerosas persoas que estudian Hosteleria, vese que
é unha carrera que chamea e onte uniuse unha universidade
de Inglaterra a unha galega ca finalidade de que os mozos/as
poidan seguir estudando alí Hosteleria.
A verdade e que a Hosteleria gústalle a xente eu creo que
vai a ser unha moda duradeira polo meiro feito de que da
cantidade de xente que lle gusta.
Como conclusión, gustaríame a sociedade española síntese moi atraída
pola sua gastronomía e síntese orgullosa dela e considero que é
parte da nosa cultura e que nin o paso do tempo vanos facer
olvidar o noso gusto pola comida.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT