CORT_0154 ABAU/2016-2017/CD05/xuño/17
Commission 05
Examination date Xuño
Topic A gastronomía
View options
Text: Full transcription Student final version Orthographic standard Lexical standard Grammatical standard Semantic standard Discoursive standard
Show: Colors Formatting <pb> <lb>
Tags: Standard lemma Original lemma POS tag (standard) Type of deviation of the standard Source of the non-standard form Derived correction Connector
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Non son unha persoa á que lle importe demasiado o tema da
gastronomía , eu prefiro comer o que me pon poñen no prato e
non pensar si está mal feito ou non . Pero supoño que tamén é
porque non sigo moito a moda ; pero hai xente á que sí e que
probablemente sexa só por tendencia .
De ser así a segunda opción , non creo que interesarse por algo só
porque está de moda sexa demasiado correcto , dado que moitas
persoas se adican a elo profesionalmente e probable quizais non lles
guste que a súa profesión sexa coñecida solo pasaxeiramente .
Aínda que non creo que sexa algo que puidese durar moito ,
porque a maioría da xente non pensa nas elaboracións só se
interesa polo que hai no prato e se se pode comer .
Mais a profesión dun gastrónomo ten que ser dura nalgúns caso
e non se lle estaría dando o recoñecemento que merece .
En calquer caso , a gastronomía non debería utilizarse como
unha moda pasaxeira se n senon considerala como unha profesión
na que tan perigosa en certos aspectos coma calquera outra .
Legenda:
Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido
Download current view as TXT