GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0262

ABAU/2016-2017/CD07/xuño/28

Commission07
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nos últimos anos, España está a conseguir atraer un novo tipo de turistas. Este novo tipo de turistas están a vir para poder degustar os pratos máis típicos de España, como a paella, o cocido, a tortilla...

Esto débese a gran calidade dos productos españoles como por exemplo o gran marisco que atopamos en Galicia, ou o viño de La Rioja. A esto tamén hai que añadir as grandes playas e o interese en invertir no turismo do goberno. Esto fai de España un lugar maravilloso para ao cal viaxar.

Este novo tipo de turismo ainda non está do todo asentado, xa que ainda non fai moito que está a vir. Se España coida a súa gastronomía local e segue a difundila polo resto dos países, esta pódese convertir nun das bases da economía. Ainda que por ahora o único seguro é que o sector servizos español está ao nivel dos mellores do mundo. O único que falta e ser capaces de chegar a máis xente para que todos podan comprobar como lugares como Galicia, onde as verduras veñen da horta e o marisco directamente das nosas costas é capaz de elaborar unha gastronomía immpecable impecable e moi variada.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation