CORT_0265
ABAU/2016-2017/CD07/xuño/31
Commission | 07 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Co paso do tempo a gastronomiía e a cociña viñeron
gañando aficionados. O que antes era considerado un traballo
ou un labor das mulleres cten cada vez máis presenza
masculino, tanto na casa como no profesional.
Poderíase pensar que isto era unha moda pasaxeira,
pero co aumento de integrantes que sofre cada ano queda claro
que non o é.
Pódese definir cociñar como o proceso de elaborar alimentos
para a súa inxestión. Pero caoas novas técnicas que aparecen
cada ano é máis ben unha ciencia, e mesmo unha arte.
Ciencia porque utilizas procesos químicos na elaboración
dos alimentos, e arte porque sempre se quere deixar o
plato o máis bonito posible. Pero coas novas técnicas
que aparecen continuamento é o mesmo. A ciencia que
precisas na elabaoración é arte, deixando abraiadas a
todas as persoas.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT