CORT_0340
ABAU/2016-2017/CD09/xuño/13
Commission | 09 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía
|
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Actualmente, son moitos os restaurantes que deciden ir
un pouco máis alá, e unirse aos fenómenos culinarios
máis novos. Estes fenómenos prácticamente vacios onde
Actualmente, son moitos os restaurantes que optan por
unirse a cociña moderna. Esta nova cociña, a cal
está tendo moita moi boa aceptación polos comensais, parece
moito máis elaborada en canto ao deseño e a
presentación que no que a cocción se refire.
Numerosos famosos publican fotos nas súas redes
sociais nos restaurantes máis luxosos do planeta,
fotos onde pódense ver os suculentos manxares
que van tomar, pero tamén onde podemos constatar
que a nova cociña disminuiu en gran medida as
proporcións dunha ración normal.
Semella algo incoherente que por pratos tan pequenos de
comida a xente gaste tanto diñeiro, chegando a
pagar cantidades enormes por escasos cen gramos de
alimento.
Este fenómeno ainda que moi aclamado hoxe en
día, semella ser algo pasaxeiro, unha moda que
deixará de ter saída cando os comensais cavilen
sobre a verdadeira cociña, sobre todo na a cociña galega, onde na que existen múltiples platos suculentos e en cantidades
aceptables.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation