GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0340

ABAU/2016-2017/CD09/xuño/13

Commission09
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Actualmente, son moitos os restaurantes que deciden ir un pouco máis alá, e unirse aos fenómenos culinarios máis novos. Estes fenómenos prácticamente vacios onde

Actualmente, son moitos os restaurantes que optan por unirse a cociña moderna. Esta nova cociña, a cal está tendo moita moi boa aceptación polos comensais, parece moito máis elaborada en canto ao deseño e a presentación que no que a cocción se refire.

Numerosos famosos publican fotos nas súas redes sociais nos restaurantes máis luxosos do planeta, fotos onde pódense ver os suculentos manxares que van tomar, pero tamén onde podemos constatar que a nova cociña disminuiu en gran medida as proporcións dunha ración normal.

Semella algo incoherente que por pratos tan pequenos de comida a xente gaste tanto diñeiro, chegando a pagar cantidades enormes por escasos cen gramos de alimento.

Este fenómeno ainda que moi aclamado hoxe en día, semella ser algo pasaxeiro, unha moda que deixará de ter saída cando os comensais cavilen sobre a verdadeira cociña, sobre todo na a cociña galega, onde na que existen múltiples platos suculentos e en cantidades aceptables.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation