CORT_0349
ABAU/2016-2017/CD09/xuño/22
Commission | 09 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Nos últimos anos, a gastronomía e o gusto pola comida moderna
aumentou na nosa poboación. Ademáis, moita xente atreveuse a
probar algunha comida que con anterioridade negárase a probar
soamente polo seu aspeto.
Existe moita xente que opina coma eu, é dicir, que a cociña
moderna é un simple gusto de algunhas persoas e que sempre
existirá xente que non lle guste. Na miña opinión, a cociña
ou gastronomía moderna, ten vantaxas e desvantaxas. No tocante
as desventaxas cabe destacar que é unha gastronomía na que
as gornicións son bastantes pobres, isto é debido a que neste
tipo de cociña os productos cos que se traballan son moi caros e
inclouso moi dificiles de conseguir. Ademáis cabe facer fincapé no
prezo, xa que na maioría dos casos son pratos con altos custos
e que non toda a xente se pode permitir.
Pola súa contra, existen numerosas vantaxas neste tipo de cociña
alternativo. Unha delas é a posibilidade que teñen os clientes de
probar pratos que posiblemente non houberan probado antes na súa
vida, e dificilmente repitan. Ademáis tamén temos que destacar que moitos dos pratos que podemos probar son premiados con algunha
estrella Michelín, o que fai que estén moi bós no tocante ao
sabor e por suposto sexan de boa calidade.
En definitiva, na miña opinión a gastronomía ou cociña moderna é
para gusto do consumidor, e se non se disfruta desta cociña o mellor
é non ir a este tipo de restaurantes xa que son moi caros.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT